• Mobile
    wordt gesponsord door

Windows Live Search Videos beschikbaar

Windows Live Search Videos beschikbaar

Windows Live Search Videos beschikbaarVideo search is hot en Microsoft kan natuurlijk niet achter blijven. Sinds enkele dagen hebben ze dan ook Windows Live Search Videos gelanceerd (via: Techcrunch). Zo op het eerste gezicht lijken de resultaten uit Redmond vergelijkbaar met die van bijvoorbeeld Yahoo!, YouTube en Google, al lijkt de index op dit moment minder groot en minder up-to-date. Maar dat is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd. De interface is, zoals we inmiddels van Windows Live gewend zijn, clean overzichtelijk en snel.

Video search heeft het afgelopen jaar een behoorlijke groei doorgemaakt die de afgelopen maanden in een stroomversnelling is gekomen (zie o.a. cijfers van Hitwise). Het lijkt erop dat die groei de aankomende tijd ook wel aan zal houden. Ik ben benieuwd waar Windows Live Search Videos in deze grafiek terecht komt over enkele maanden.

Video Search

Bron: Hitwise


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.