Telegraaf.nl gestart met Google Ads?

Telegraaf.nl gestart met Google Ads?

Telegraaf.nl gestart met Google Ads?

Het lijkt er op dat telegraaf.nl is gestart met het plaatsen van Google Ads (of hiermee experimenteert) (via: Sander). Daarmee is de Telegraaf volgens mij één van de eerste grote nieuwssites dat Google Ads plaatst. Wellicht ingefluisterd door de jongens van Geenstijl die op haar sites al geruime tijd met Google Ads werken?

Overigens, Google Adsense heeft sinds een tijdje ook een Nederlandstalige Google Adsense-blog.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Elsevier.nl maakt ook gebruik van Google Adsense

  geplaatst op
 • Ik snap de voordelen van het gebruiken van google maar als men al adverteerders heeft en er zijn voldoende bezoekers wat houdt de telegraaf tegen om niet zelf een adnetwerk uit te bouwen?

  geplaatst op
 • Ik zag al een ad van het FD 6 weken voor 18 euro... zullen ze blij mee zijn.

  geplaatst op
 • The Washington Post pakt het slimmer aan.
  Ze lanceerden zonet een eigen netwerk waarbij The WP zal zorgen dat bloggers die in hun netwerk zitten een positie krijgen op hun site en tegelijk zal The WP zorgen voor de advertenties.
  Hopelijk wordt het een succes.
  Het is in ieder geval een stuk slimmer dan wat de Telegraaf doet!

  geplaatst op
 • Trouw doet het ook, met erg leuke ''neven''effecten:

  http://www.volkskrantblog.nl/bericht/68510

  geplaatst op
 • Sinds vandaag hebben ze ook hun zoekmachine aangepast. Google heeft een goeie voet tussen de deur bij de Telegraaf zo te zien...

  geplaatst op
 • Het lijkt er eerder op dat Telegraaf volop aan het experimenteren is. url=http://www.hyped.nl/hyped/archives/00001966.htm]Hyped[/url] eerder deze week:

  (...) Deze week startte De Telegraaf met Google ads op telegraaf.nl, een stap die al bij diverse mensen bekend was. Echter, het is wel een opmerkelijke stap, omdat speurders.nl al enige tijd met concurrent Yahoo samenwerkt voor het verzorgen voor betaalde links. Telegraaf Holding, eigenaar van zowel telegraaf.nl als speurders.nl, krijgt hiermee interessante inzage in de performance van zowel Yahoo Search Marketing als Google Adwords. Het is de vraag of het bedrijf ook volgend jaar nog met 2 partijen samen zal werken, of zal kiezen voor de best renderende aanbieder. Interessant om te volgen dus. (...)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.