See you IRL@eDay2006

17 augustus 2006, 13:30

See you IRL@eDay2006Op donderdag 14 september aanstaande vindt eDay weer plaats. Hèt evenement van Emerce. De nieuwste ontwikkelingen en trends zullen weer worden besproken tijdens ruim 30 sessies. Naast inspiratie voor business en marketingstrategieën is eDay ook een goede plek om kennis maken met vele andere marketeers en business development managers van gerenommeerde bedrijven en Venture Capitalists.

Sprekers zijn o.a. Joseph Jaffe, David Fleck van Second Life, Ben Hammersley en vertegenwoordigers van Amazon, Lego, Nielsen Buzzmetrics, KLM, Google en Unilever. eDay is mij vorig jaar prima bevallen en met deze sprekers ben ik ook dit jaar van de partij. See you IRL @ eDay 2006!

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

    media

    Ben er uiteraard ook bij! Nog meer mensen hier die naar eDay gaan?


    17 augustus 2006 om 18:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!