Narrowcasting in Nederland in kaart gebracht (2)

Narrowcasting in Nederland in kaart gebracht (2)

Narrowcasting in Nederland in kaart gebrachtBegin juli verwezen we al naar een overzicht van nationale narrowcasting-iniatieven dat was opgesteld door Hans-Peter Akkerman, Ronald Dubbeldam en Fred Kuhlman.

Vandaag verwijst Adfoblog naar het rapport ‘Narrowcasting in beeld’ waarin Barbara Oerbekke en Bram Nauta van branche-organisatie Popai Benelux hebben uitgezocht hoeveel schermen met instore-tv ons land nu eigenlijk telt. Uit het onderzoek blijkt dat in Nederland 16.700 schermen aanwezig zijn in 2.880 (verkoop)punten. Indien het aantal schermen wordt onderverdeeld per branche, bekleedt de detailhandel een vooraanstaande positie op de narrowcasting markt met 9.900 schermen, ofwel 58% van het totaal. Deze schermen hangen in 1.770 winkels.

Jammer dat Popai het onderzoeksrapport alleen beschikbaar stelt aan leden.


DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Met al die schermen in winkels voorspel ik overigens nog meer gekneusde tenen in Nederland ;-)

  geplaatst op
 • Tja..... POPAI weet zelf niet wat ze meet. De helft van de telecomwinkels zou narrowcasten. Hahaha het meeste is gewoon nog een DVDtje poepen hoor!

  geplaatst op
 • Heb zojuist wel het rapport ontvangen (met dank aan de anonieme zender) en zal het dit weekend eens op mijn gemak doorlezen. Vreemd overigens dat ze het rapport niet gratis beschikbaar stellen. Het is toch in het belang van de branche dat kennis over deze materie zo breed mogelijk wordt verspreid of heb ik ergens iets gemist?

  geplaatst op
 • Het is inderdaad jammer dat het gelinkte bestand niet gratis beschikbaar is, had het raport graag gelezen om meer kennis op te doen over narrow-casting.

  geplaatst op
 • Kan de anonieme zender of Marco dat rapport ook even naar mij mailen via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)? Dan heb ik in het weekend ook wat te lezen. Alvast dank.

  geplaatst op
 • Zou de 'anonieme zender' mij dit document ook willen mailen? .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  Mijn dank is zeer groot;-)

  geplaatst op
 • Ik zou het rapport ook graag willen ontvangen als dit mogelijk is. Heb zelf al contact gehad met enkele narrowcasting bedrijven, maar die hadden het rapport nog niet.

  .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  geplaatst op
 • sorry tikfoutje.

  .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  Alvast bedankt.

  geplaatst op
 • Heeft iemand dit rapport wellicht nog voor mij. het is al een wat ouder bericht, maar zou het toch interessant vinden om te lezen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.