Hoe zet je je (ex)-vriend(in) voor schut op internet?

Hoe zet je je (ex)-vriend(in) voor schut op internet?

That Girl Emily

Eerder deze week las ik het bericht over een man die van de rechtbank in Utrecht de seksfoto’s van zijn ex-vriendin van internet moet verwijderen. De man plaatste de seksfoto’s op zijn site nadat het stel ruzie had gekregen over de verdeling van de spullen.

Niet echt een creatieve wraakactie, nee dan heeft ene Emily het beter aangepakt. Naast een enorm billboard in New York houdt ze al een tijdje een weblog bij waar ze laat zien hoe ze teksten op zijn auto spuit, zijn lievelingsbeer uit elkaar rukt, foto’s van hem ophangt in de buurt met de tekst ‘Lost Dog’ en zelfs een video waarin ze hem betrapt op YouTube zet.

Echt gebeurd? Volgens sommige media in de VS wel maar inmiddels is duidelijk dat het gaat om een virale campagne van Court TV. Sommige bloggers zoals Will Thompson, hadden overigens al snel door dat het allemaal fake was.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.