Persoonlijke spullen Paris Hilton te koop op eBay

3 augustus 2006, 14:14

Het is nu mogelijk om persoonlijke bezittingen te kopen van Paris Hilton op eBay. De miljonairsdochter had haar bezittingen (o.a. sieraden, kleding, meubilair, dagboeken en videobanden) voor een verhuizing tijdelijk ondergebracht in een opslagruimte in Los Angeles. Maar ze vergat echter de maandelijkse rekening te betalen. Het gevolg is dat de bezittingen in de ruimte automatisch eigendom werden van de verhuurder. Die bracht alles als één pakket naar de veiling.

Hilton’s spullen werden op de veiling gekocht door David Hans Schmidt voor $2,775, die nu de spullen per stuk verkoopt via eBay. Paris Hilton is furieus en probeert met juridische stappen haar bezittingen terug te krijgen. De veiling loopt tot a.s. zondag 6 augustus. Voor het openingsbod moet $20 betaald worden. David Hans Schmidt laat weten dat als Paris Hilton haar bezittingen terug wil hebben ze erop kan bieden.

De hoogste bieder wint …

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

6 Reacties

  Arnout Veenman

  Het zou me niks verbazen als dit gewoon een viral is om de aandacht op Ebay (en Miss Hilton zelf) te krijgen, naar mijn idee een slim uitgevoerde guerilla marketing actie.


  3 augustus 2006 om 14:42
  Oof

  Een viral is het niet want er was al een rechtzaak ver voordat er een ebay in zicht was. Wat ik wel opvallend vind is dat al die spullen die nu te koop staan makkelijk in een schoenendoos passen. Lijkt me dat ze daar toch wel een plekje voor moet kunnen vinden in haar eigen huis.


  3 augustus 2006 om 14:50
  Harmen Voortman

  Misschien moet David Hans Schmidt het geld (of een deel daarvan) aan een goed doel schenken.


  4 augustus 2006 om 04:39

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!