• Mobile
    wordt gesponsord door

A Rollin’ Stone don’t gather no moss

A Rollin’ Stone don’t gather no moss

A Rollin' Stone don't gather no moss

Het zal niemand zijn ontgaan dat de Rolling Stones vandaag (voor het laatst?) optreden in Nederland. Vanavond zullen Charlie Watts (65), Keith Richards (62), Mick Jagger (63) en Ron Wood (59) optreden in een uitverkocht Amsterdam Arena.

Goed nieuws overigens voor alle fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen. Het concert is ook via de mobiele telefoon te volgen. Via de site www.listenlivenow.com kunnen fans wereldwijd de hele Stones-tour live meeluisteren voor $1.99 per 7 minuten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik vond het concert in ieder geval erg gaaf. Veel vuurwerk, een podium dat naar het midden van de ArenA schoof (stond ik toch weer vooraan) en een knetterd eind!

    geplaatst op
  • Ik heb nog en poging gedaan om via de mobiel 7 minuten mee te luisteren maar het is me niet gelukt. De service van listenlivenow.com lijkt vooral gericht te zijn op de Amerikaanse consument.

    Jammer, wilde de opnamefunctionaliteit van mijn nieuwe Nokia N91 wel eens testen ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.