Kunstroute in Amsterdamse abri’s en mupi’s

Kunstroute in Amsterdamse abri’s en mupi’s

JCDecaux organiseert onder de naam ArtDecaux een kunstroute op het Museumplein in Amsterdam. Van 13 juli tot 8 augustus is de eerste kunstroute met het toepasselijke thema: BUITEN te bewonderen. Gedurende deze periode presenteren bekende kunstenaars, zoals Ferry van den Bemd, Peter Klashorst, Marnix Goossens en Henk Schiffmacher, hun werken in de abri’s en Mupi’s van JCDecaux rond het Amsterdamse plein der kunsten. Gezamenlijk vormen de objecten een kunstroute.

De route geeft Amsterdamse kunstenaars een uitzonderlijk platform om hun werk te presenteren en het laat consumenten en adverteerders met een vernieuwde blik naar buitenreclame kijken. Slim initiatief om (online) exposure te krijgen, alleen wat er normaal in de abri’s en mupi’s hangt zijn toch al ware kunstwerken ;-) Eerder linkte we al eens naar deze 497 verrassende outdoors.

Bron: Nabb


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Prima iniatief. Wil toch even kwijt dat Enschede dit in samenwerking met de lokale kunstacademie al meer dan 10 jaar doet.

    geplaatst op
  • mupis

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.