• Mobile
    wordt gesponsord door

Netscape gaat beste DIGGers wegkopen

Netscape gaat beste DIGGers wegkopen
,

Jason Calacanis, oprichter van Weblogs Inc. en inmiddels chef van Netscape, biedt de beste Digg-ers $1.000 per maand wanneer zij exclusief voor Netscape gaan werken. Netscape biedt namelijk sinds juni een Digg-kloon aan, en het wil niet zo vlotten met de bezoekers.

Calacanis is van mening dat het tijdperk van onbeperkt zonder (financiele) vergoeding bloggen en Digg-en ten einde komt. Kwaliteit staat centraal bij bloggen en Digg-en, zo redeneert hij, en kwaliteit kost tijd, en tijd is weer geld. Aldus heeft hij besloten het voortouw te nemen en gaat hij proberen de beste mensen bij zijn concurrrenten weg te kopen. Uit de comments bij zijn verhandeling stapelen de voorstanders (veel huidige Digg-ers) en tegenstanders hiervan zich inmiddels op. Het einde van de freebloggers en freediggers?


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.