Netscape gaat beste DIGGers wegkopen

19 juli 2006, 16:02

Jason Calacanis, oprichter van Weblogs Inc. en inmiddels chef van Netscape, biedt de beste Digg-ers $1.000 per maand wanneer zij exclusief voor Netscape gaan werken. Netscape biedt namelijk sinds juni een Digg-kloon aan, en het wil niet zo vlotten met de bezoekers.

Calacanis is van mening dat het tijdperk van onbeperkt zonder (financiele) vergoeding bloggen en Digg-en ten einde komt. Kwaliteit staat centraal bij bloggen en Digg-en, zo redeneert hij, en kwaliteit kost tijd, en tijd is weer geld. Aldus heeft hij besloten het voortouw te nemen en gaat hij proberen de beste mensen bij zijn concurrrenten weg te kopen. Uit de comments bij zijn verhandeling stapelen de voorstanders (veel huidige Digg-ers) en tegenstanders hiervan zich inmiddels op. Het einde van de freebloggers en freediggers?

Werkzaam bij TNS Singapore als Senior Manager Interactive op het gebied van (nieuwe) media en emerging technologies. Met name gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe onderzoeksmethoden en -technieken.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!