• Mobile
    wordt gesponsord door

Missers in domeinnamen

Missers in domeinnamen

Via Namespace kwam ik dit lijstje tegen van slecht bedachte domeinnamen. Namen die wellicht prima passen bij de naam van de organisatie, maar bij nader inzien toch ook op een andere manier gelezen kunnen worden. De site ‘Who Represent’ waar je de naam van de agent van een beroemdheid kunt vinden, is te vinden op www.whorepresents.com. Expert Exhange waar programmeurs adviezen kunnen uitwisselen is te vinden op www.expertsexchange.com.

Dell opende recent een weblog met de naam One2One op subdomein one2one.dell.com. Nu blijkt echter one2one.com een erotische site te zijn. Ongekend dat men dat niet even vooraf gecheckt heeft. Toeval of niet, gisteren bemerkte ik dat het weblog van dell nu op www.dellone2one.com is gezet.

Iemand al eens dergelijke Nederlandse missers ontdekt tussen de twee miljoen domeinnamen?


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.