Burger King gaat eigen film maken

12 juli 2006, 05:50

Hadden we al advertenties voor de films, in de pauze, product-placement en rondom films, nu gaat het nog verder. Crispin Porter & Bogusky, het reclamebureau van Burger King, is een script aan het schrijven voor een BK-film. Het verhaal speelt zich af boven een BK restaurant (wie wil daar nu wonen?) en schijnt meer “What’s eating Gilbert Grape” dan “Dude, where’s my car?” te zijn.

Ik vraag me af of het echt een bioscoopfilm gaat worden of een “straight to DVD”-release.

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Bertwin

  Op zich niets nieuws toch? Volgens mij heeft Fed-ex ook al zoiets gedaan. Ben de naam van die film (met Tom Hanks) even kwijt. Of is die film niet door (een reclamebureau van) Fed-ex geschreven, maar alleen door het bedrijf gesponsord?


  12 juli 2006 om 10:05
  Darch

  Oh, en dat Cast Away aangaat: dat ging niet van Fed Ex uit, maar van de film company. UPS was eerste keus, maar vond het risico te groot en durfde een crashende UPS plane niet aan.


  12 juli 2006 om 16:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!