Burger King gaat eigen film maken

Burger King gaat eigen film maken

Hadden we al advertenties voor de films, in de pauze, product-placement en rondom films, nu gaat het nog verder. Crispin Porter & Bogusky, het reclamebureau van Burger King, is een script aan het schrijven voor een BK-film. Het verhaal speelt zich af boven een BK restaurant (wie wil daar nu wonen?) en schijnt meer “What’s eating Gilbert Grape” dan “Dude, where’s my car?” te zijn.

Ik vraag me af of het echt een bioscoopfilm gaat worden of een “straight to DVD”-release.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Op zich niets nieuws toch? Volgens mij heeft Fed-ex ook al zoiets gedaan. Ben de naam van die film (met Tom Hanks) even kwijt. Of is die film niet door (een reclamebureau van) Fed-ex geschreven, maar alleen door het bedrijf gesponsord?

  geplaatst op
 • Was inderdaad Tom Hanks in Cast Away (2000). Enkele maanden geleden heeft overigens Universal de filmrechten gekregen van het boek How Starbucks Saved My Life (weet ik ook na een Google-search). Daarin vertelt voormalig JWT-manager Michael Gates Gill hoe een baan bij koffieketen Starbucks zijn leven redde, nadat hij door bezuinigingen werd ontslagen en op zijn 60e ineens werkloos op straat stond. De film die in 2008 moet uikomen wordt geregisseerd door Gus Van Sant en de hoofdrol is gereserveerd voor opnieuw Tom Hanks.

  geplaatst op
 • Harold and Kumar go to White Castle ging overigens ook al behoorlijk wat verder dan the usual product placement.

  geplaatst op
 • Oh, en dat Cast Away aangaat: dat ging niet van Fed Ex uit, maar van de film company. UPS was eerste keus, maar vond het risico te groot en durfde een crashende UPS plane niet aan.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.