Edgeio.com zoekt Nederlandse partner voor internationalisering

10 juli 2006, 05:51

De Koopman:

(…) Edgeio.com, een spider en zoekmachine voor rubrieksadvertenties op het web, is op zoek naar Nederlandse partners. Dat zei oprichter en bestuurder Michael Arrington (bekend van Techcrunch.com) afgelopen vrijdag in een vraaggesprek (mp3) met De Koopman.

Het bedrijf staat op het punt een tweede financieringsronde af te sluiten, een kapitaalinjectie van enkele miljoenen euro’s. Daarmee komt voldoende geld in het laatje om nog meerdere jaren achter elkaar door te kunnen gaan en, indien nodig, uit te breiden van 7 tot 20 medewerkers. (…)

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Robert

  Michael Arrington zei vrijdag toch dat hij uit dit project was gestapt? Of heb ik dat wellicht verkeerd begrepen?


  10 juli 2006 om 06:39
  Robert

  Ah, hij is alleen nog bestuurder. Dat verklaart.


  10 juli 2006 om 09:11
  media

  Als je de MP3 beluistert is dat een van de eerste onderwerpen die aan de orde komt. Arrington is niet meer betrokken bij de dagelijkse leiding, maar zit wel in het bestuur. Dagelijks meewerken aan Edgeio bracht conflicten met zich mee rondom tijd/Techcrunch. In ieder geval, is hij wel bij het bedrijf betrokken (met dank aan Erwin Boogert).


  10 juli 2006 om 13:29
  Mark de Wit

  Hoe kan je nou aangeven dat je interesse hebt?


  10 juli 2006 om 19:59

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!