VAC: Contentmanager/Internet marketeer bij De Mandemakers Groep

7 juli 2006, 05:48

Contentmanager/Internet marketeer bij De Mandemakers GroepBij De Mandemakers Groep (DMG) in Waalwijk werken veel jonge en ambitieuze mensen, die er trots op zijn dat ze het ‘Mandemakers jasje’ dragen. Mandemakers biedt haar medewerkers alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen en zelfstandig zaken te ondernemen. Daarbij kunnen ze rekenen op veel persoonlijke begeleiding, stimulering en een collegiale sfeer binnen een dynamische en professionele organisatie. De Mandemakers Groep is in heel Nederland actief met bekende keuken- en sanitairformules, waaronder Mandemakers Keukens. Door het succes en innovatieve marktbenadering maakt DMG een snelle groei door en is het op zoek naar een Contentmanager/Internet marketeer.

Op zowel inhoudelijk als analytisch gebied sta je je mannetje met betrekking tot website ontwikkeling/optimalisatie, e-mailings, RSS, zoekmachine-optimalisatie, online advertising campagnes, webcontent, content management systemen en adresgeneratoren. De eerste werkzaamheden zullen bestaan uit het creeëren van 1 CMS t.b.v. de diverse websites en de keuze voor een pakket voor website analyses. Kortom, in deze functie houd je je bezig met alle aspecten van online marketing.

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over hbo werk- en denkniveau, heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een internet gerelateerde retailomgeving, ben je goed met cijfers, heb je commercieel inzicht en ben je bekend met de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van internet.

Als je interesse hebt maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier of stuur een email naar vacatures@dmggroep.nl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!