Technologiebedrijven in het MKB

Technologiebedrijven in het MKB

De minirapportage Technologiebedrijven in het MKB (pdf) van het EIM brengt voor het eerst technologiebedrijven in het MKB in kaart. In de rapportage komen aantallen actieve ondernemingen, structuurkenmerken, strategie, concurrentieperceptie, innovatie en interactie met andere partijen aan bod (via: AG Rapportenservice).

Een aardig overzicht van feiten en cijfers maar mijn oog viel vooral op het hoofdstuk ‘interactie met andere partijen’. Veel innovaties in het MKB komen immers tot stand in wisselwerking met andere partijen. Denk daarbij aan het gebruik van informatiebronnen, samenwerking met andere partijen, de rol van gebruikers in innovatieprocessen en de contacten met kennisinstellingen. Het zal niemand verbazen dat internet daarin een steeds grotere rol speelt.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.