33 graden!

33 graden!

33 graden!

Het wordt vandaag maar liefst 33 graden en daarmee kondig ik bij deze de zomertijd aan op Marketingfacts. Vanaf vandaag (tot medio eind augustus) zullen de meeste bloggers op vakantie zijn, op het strand liggen of elders verkoeling zoeken. In ieder geval zal de frequentie van updates de komende periode iets lager en onregelmatiger zijn dan dat u van ons gewend bent. Bij deze alvast een goede vakantie toegewenst!

Bovenstaande foto heb ik overigens schaamteloos gejat van de jongens van Geenstijl die afgelopen weekend al op het strand te vinden waren om vogeltjes te fotograferen.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 11 reacties op dit artikel

 • Chickies en meeuwen.

  Prettige vakantie toegewenst! Hier gaat ook een werktempo drastisch omlaag ;).

  geplaatst op
 • Iedereen ook een goede vakantie toegewenst. Valt me ook vies tegen om te werken met dit heerlijke weer, gelukkig nog maar even volhouden en dan mag ik me ook weer bij de meute die op vakantie gaat voegen :)

  Overigens is de bewuste foto copyright ANP, tenminste zo geeft de alt-tag op geenstijl aan...

  geplaatst op
 • Zomerreces? De zaken gaan goed Marco? :)

  geplaatst op
 • Voor de actuele stand van zaken in Zeist en omgeving: http://www.weerschip.nl

  Goed insmeren, he?

  geplaatst op
 • Raad eens? GEEN airco meer in dit gebouw!

  geplaatst op
 • Arme jongen, geen airco? In dat geval zou ik het maar rustig aan doen. Ik heb inmiddels begrepen dat dat ook een officieel advies is van het Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). En uiteraard haken Fokke & Sukke daar weer op in:

  geplaatst op
 • Gewoon af en toe aan de waterlijn vertoeven en afkoelen. Tussen het werk door, zo doen we dat naar goed West Zeeuws Vlaams gebruik ;-)
  En zorgen dat er genoeg drank koud ligt uiteraard!

  geplaatst op
 • zelfs mijn laptop veroorzaakt eigenlijk teveel warmte om er nu nog mee te werken. Waar moet een thuiswerker de discipline nog vandaan halen met dit weer?
  Maar dat het, normaal gesproken moordende, tempo bij Marketingfacts even wat daalt, is nu ook wel een beetje een verademing.

  geplaatst op
 • Te warm om te werken>

  http://www.pascall.nl/images/Actie

  geplaatst op
 • Goh, gelukkig doen we hier niet zo moeilijk over een beetje warmte....

  Groetjes vanuit een zonnig en warm Ivoorkust

  geplaatst op
 • Weet niet hoe het bij jullie is maar hier is het inmiddels ook 's nachts 26 graden (in huis). Geen temperatuur om lekker bij te slapen zeg maar ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.