Run op reizen na uitschakeling WK

27 juni 2006, 10:49

De uitschakeling van het Nederlands elftal (of in dit geval negental) op het WK voetbal leidt tot meer vraag naar reizen. Ook het regenachtige weer speelt altijd een belangrijke rol. Onlangs stond er ook een interessant bericht dat het WK en het warme weer slecht waren voor het internet gebruik in het algemeen. Maar het is nu slecht weer en we liggen eruit dus iedereen kan massaal de koffers inpakken. Favoriete vakantiebestemmingen zijn dit jaar Spanje en Griekenland. Turkije komt ook terug van weggeweest. Hoe zou het met de vraag van reizen naar Portugal zijn?

Martin van Kranenburg
Trainer. Spreker en auteur bij Schrijven voor het Brein

Martin van Kranenburg is auteur van het boek Schrijven voor het Brein. Conversie is 95% psychologie. Tekst de belangrijkste aanjager. Ontdek de kracht van neuromarketing in tekst.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Baronnn

  @Marco: Volgens mij komt de piek er nu aan. Google Trends zit nog voor juni (tweede streepje) en in 2005 werd rond mei ook pas de piek ingezet.


  27 juni 2006 om 12:23
  mvkranenburg

  Marco van Basten naar Portugal? In het AD van 29 juni staat dat Marco van Basten er niet over piekert zijn Portugal vakantie af te zeggen. Het lijkt een grap maar Marco van Basten gaat samen met zijn gezin naar het land dat Nederland uitschakelde op het WK. “ik ga gewoon naar Portugal” zegt van Basten. Nou, morgen maar duimen dat de Engelse de Portugezen ook naar huis sturen. Dan is het voor Van Basten wellicht iets beter toeven onder de Portugese zon.


  30 juni 2006 om 06:59

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!