MS Office 2004 voor Mac nu ook in ’t Nederlands

27 juni 2006, 12:39

Op Zibb.nl valt mijn oog op een banner waarin Microsoft blij kond doet van het feit dat haar Office 2004 nu ook in het Nederlands te verkrijgen is. Duh, 2004?!? Ik denk in eerste instantie aan een foutieve uitservering van een stokoude banner, maar nee: ‘t is echt nieuw, nieuw, nieuw! Microsoft heeft slechts 2 jaar nodig gehad om een product te vertalen.

Deze gloednieuwe NL MS Office is overigens niet zonder emulator op een nieuwe Intel Mac te draaien, maar tja, dat mag je natuurlijk ook niet verwachten van een product uit 2004. Verder lees ik op Microsoft’s website dat het ook nooit voor Intel Mac’s ge-re-released zal worden, omdat de ontwikkeling van de opvolger best aardig op schema ligt: “The next version of Office for Mac is under development, and we typically release a new version every two to three years. Although we are on track, making sure that our next version will run on the Intel-based Macs will likely require additional time in our development schedule.”

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

4 Reacties

  mangold

  Hmmm, op die Tweakers pagina van 27 juli 2005 staat “De software zal vanaf 15 oktober 2005 verkrijgbaar zijn”, en Microsoft kennende kan daar nog best een half jaar uitloop op hebben gezeten…


  27 juni 2006 om 13:56
  lrvk

  Had goed gekund, maar hij is er echt zeker al een paar maanden. Zo uit m’n hoofd was het ergens rond de jaarwisseling dat hij beschikbaar kwam.

  Nu Vista nog. 🙂


  27 juni 2006 om 14:14
  Alexander Peters

  2004 klinkt erger dan het is, want ik heb een keer gelezen in een artikel dat het team van MS die de mac versie ontwikkeld zei dat de mac versie altijd voorop loopt. Ik vind ‘m iig prettig werken op de mac.


  28 juni 2006 om 14:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!