Marktplaats voor reclamespots

Marktplaats voor reclamespots

Onder leiding van de legendarische Nederlandse reclameproducent Thed Lenssen komt Spotzer.com met een marktplaats voor reclamespots aldus Planet.

Volgens Lenssen is het in concept een soort eBay voor reclame. Net als eBay en Marktplaats probeert hij met het initiatief nieuwe vormen van handel mogelijk te maken. De reclamespots kunnen op tv, het web, mobiel, en/of narrowcasting het publiek bereiken. Spotzer wil ook de plaatsing van de reclame regelen. Daarmee neemt het dus ook de functie van mediabureau op zich.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Grappig. Ben benieuwd of we dan ook op Spotzer de video's kunnen zien. Kunnen zien welke populair zijn. Het meest geklikt of het hoogst gerate. En zelfs: 'mensen die deze reclame leuk vonden, vonden deze reclame ook leuk'. Je kan media time kopen maar misschien wordt Spotzer wel zelf een medium.

  geplaatst op
 • beetje vreemd. Als je dus op de beta-site gaat kijken zie je:

  MTV Networks Amsterdam - prime time - 45 euro (30 seconds).

  Lijkt me sterk ?:)

  geplaatst op
 • Bij SpotPlaza geven we ook invulling aan dit idee. We kijken hier echter niet alleen naar reclamespots en stellen ook de eindgebruiker centraal. Het gaat niet alleen om reclamespots, maar om spots in de breedste zin van het woord. De eindgebruiker heeft straks een heleboel "SPOTS" om aan te bieden; zijn auto, zijn weblog, zijn apartement op de dam, zijn webcast etc... Deze SPOTS vertegenwoordigen steeds meer waarde in een tijd waar Social Commerce en Media Inflatie toenemen. In een eerste fase zijn we gestart vanuit sponsoring. Onze ervaring is dat dit een van de zaken is waarbij mensen zich al bewust zijn van een unieke SPOT.

  http://www.spotplaza.com

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.