VAC: Medewerker Internet Marketing HMG

16 juni 2006, 10:19

Hotel Management Group (HMG) is het moederbedrijf van Hotelbon en Fletcher Hotel Group. De Hotelbon is de Nederlandse marktleider op het gebied van gratis hotelovernachtingen. Fletcher Hotel Group is een jonge en snel groeiende hotelketen die zicht richt op de 3- en 4-sterren hotelmarkt op de betere locaties. Het hoofdkantoor van HMG is gevestigd te Vianen. Om de explosieve groei te kunnen garanderen zoekt HMG per direct een Medewerker Internet Marketing.

Werkzaamheden

Jouw werkzaamheden beslaan het hele werkveld van de online marketing; waaronder het creëren en beheren van websites, het ontwikkelen van online-actiemateriaal en het opmaken van e-mail nieuwsbrieven/actiemailings. Uitgangspunt hierbij is het streven naar een optimaal resultaat op het gebied van bezoekersaantallen en commercieel resultaat.

Profiel

Je bent een marketeer in hart en nieren, hebt een HBO denk- en werkniveau en een afgeronde marketing opleiding. Je bent een commerciële uitblinker, conceptueel sterk, initiatiefnemend, resultaatgedreven en beschikt over een natuurlijk sterk organisatorisch vermogen. Tevens ben je inventief, een talent met Photoshop en HTML en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je hebt enkele jaren werkervaring en bent op zoek naar een echte uitdaging in je vakgebied. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent woonachtig in de omgeving van Vianen/Utrecht.

Hotel Management Group is een platte, jonge en informele organisatie, biedt goede arbeidsvoorwaarden en een uitdagende toekomst. De afdeling Internet Marketing bestaat uit 6 personen. HMG is geïnteresseerd in supergemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn.

Voor meer informatie over HMG of de vacature, bel naar Tjeerd Korenstra (tel.: 0347-375875). De sollicitatie kun je sturen naar tkorenstra@hotelmanagementgroup.nl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!