IDG start weblog

IDG start weblog

IDG start weblog

Het lijkt er op dat de traditionele (internet)uitgevers stap voor stap de meerwaarde van weblogs zien. Na VNU (o.a. Emerce) en Kluwer (o.a. Tijdschrift voor Marketing en Adformatie), lijkt nu ook IDG (o.a. Webwereld) definitief te zijn gestart met een weblog: blog.idg.nl.

In augustus 2005 ontdekten we al dat de redactie van IDG aan het bloggen was geslagen maar op dat moment was het nog niet toegankelijk voor het publiek. Nu blijkt dat de weblog vanaf 19 mei officieel is gelanceerd en dat een team van 22 medewerkers (o.a. redactie Webwereld) de weblog bijhouden. De weblog ziet er strak en zakelijk uit en dat past prima bij IDG. Kan nog weinig zeggen over de inhoud maar ik heb in ieder geval de RSS-feed inmiddels toegevoegd aan mijn reader. Heren (geen dames?) succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.