Oproep EC voorstellen

Oproep EC voorstellen
,

Een nieuwe oproep voor voorstellen in het kader van het eContentplus programme in 2006 is in voorbereiding bij de Europese Commissie. De concept tekst van het Werkprogramma 2006 en de oproep zijn beschikbaar . De voorlopige inleverdatum voor voorstellen is 19 October 2006. De datum voor de publikatie van de definitieve documenten is in juli 2006. Op 28 juni is er een informatiedag in Luxemburg.

In totaal is 27,3 mln euro beschikbaar voor voorstellen onder deze oproep. Meest interessant is de oproep voor geografische informatie voor de opkomende TomTom bedrijven, waarvoor 9,1 mln euro beschikbaar is. Verder is er voor onderwijs en digitale bibliotheken geld beschikbaar. Voor meer informatie; ook kan men bij Senter/Novem informatie verkrijgen.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.