Rich Media: Everything you need to know

Rich Media: Everything you need to know

Rich Media: Everything you need to know

iMedia Connection heeft een interessante special over rich media. Wat is het, wanneer in te zetten, hoe te meten en wat zijn de kosten. Aanrader!

DoubleClick definieert rich media als “online advertising technologically enhanced by motion, sound, video or some sort of interactive element.” Het IAB stelde al in augustus 2001 standaarden op betreffende rich media advertentieformaten. Recentelijk zijn daar richtlijnen voor online videocommercials aan toegevoegd.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Met "Everything you need to know" had ik eerlijk gezegd per onderdeel een wat langer stuk verwacht. Nu een beetje summier.

    geplaatst op
  • Wat mis je dan in het overzicht? Wellicht kunnen we dat hier aanvullen!?

    geplaatst op
  • Niet zo zeer dat ik wat mis. Wat ik bedoel is dat er wel relevante punten worden geraakt, maar per onderdeel is er niet meer dan 4 regels en twee voorbeelden. En dat dat een beetje een anti-climax is gezien de titel.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.