The DaVinci Code via MSN

The DaVinci Code via MSN

The DaVinci Code via MSN

Bij de lancering van de film The DaVinci Code, waarschijnlijk nu al de meest besproken film van 2006, heeft Info.nl een spel ontwikkeld voor The DaVinci Code. De essentie van het spel is het op basis van de trailer elkaars kennis op de proef te stellen. De winnaar van het spel ontvangt een gratis wink via MSN. Alvorens je elkaar op de proef kunt stellen moet je echter samen de juiste code samenstellen om toegang te krijgen tot het spel.

In de maand rondom de introductie van deze film kan het spel in meer dan twaalf Europese landen worden gespeeld. De pan-Europese campagne is gezamenlijk met de MediaMonks en MSN Europe ontwikkeld. Het spel is bereikbaar via davincicode.info.nl of direct via het games menu in MSN Messenger.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.