Playboy’s Women of MySpace

Playboy’s Women of MySpace

Playboy's Women of MySpaceJe kon er natuurlijk op wachten, na de vrouwen van de Olympische Spelen, Media Markt en de KLM (om er maar eens een paar te noemen), zijn het dit keer de Women of MySpace die uit de kleren gaan voor het mannentijdschrift Playboy.

Omdat het bijna weekend is zal ik er dit keer wat extra linkjes bij doen voor de liefhebbers. Zo zijn hier wat scans uit Playboy Magazine te vinden van o.a. Jessica Fideo, Miss Plastik en Heather Lynn.

Het moet Playboy overigens niet veel moeite hebben gekost om geschikte kandidaten te vinden voor deze special. Bijna ieder (naakt) fotomodel in de VS heeft haar eigen MySpace-profiel weet ik uit betrouwbare bron ;-)


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Dat MySpace is zo gek nog niet......

  geplaatst op
 • He bah... moet dat nou?
  Nou ja... als het hier dan toch staat, dan kijk ik ook maar even... ;)

  geplaatst op
 • Zo gek nog niet? Plastic fantastic? Voor mij niet hoor..

  geplaatst op
 • Ik weet niet wie deze meisjes heeft gescout?! Maar van al het potentieel dat op myspace rondhangt komen ze hier mee aanzetten? Het was een uitgesproken kans om de mooiste geeky girl next door meisjes er uit te pikken. Maar in plaatst daarvan hebben ze voor de hoerigste uberblonde bimboos gekozen. Die hadden ze in een club in LA ook wel kunnen vinden.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.