Waar was Heineken?

Waar was Heineken?

Heineken mag dan een fraaie WK-campagne hebben lopen, PR consultant Paul Holmes vraagt zich naar aanleiding van een artikel in Times Online af waar Heineken was of Carlberg of Guinness.

De Duitsers zijn namelijk behoorlijk verbolgen over het feit dat Budweiser als sponsor van de WK het alleenrecht heeft op de bierverkoop in het stadion en 500 meter daarbuiten. Ik ben dan ook erg benieuwd of Holland’s geheime wapen überhaupt het stadium in komt. Budweiser heeft maar liefst 40 miljoen dollar neergelegd voor een event met 3 miljoen bezoekers die gemiddeld een halve liter bier drinken per wedstrijd. Saillant detail bij dit alles is het feit dat de naar Amerika geemigreerde Duitser Adolphus Busch de basis legde voor het huidige Budweiser ;-)

Via: Commlog.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • haha, ik voorspel tientallen Holland Houses

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.