• Mobile
  wordt gesponsord door

Lordi!

Lordi!

Bart van Belle:
Wie niet gezien heeft hoe de Finnen van Lordi zaterdagavond op overtuigende wijze Athene (en de rest van Europa inpakten) kan terecht bij Youtube. Daar vindt u naast het optreden tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival (ingeleid door Terry Wogan), het optreden tijdens de halve finale en de officiële videoclip ook een hoop ander videomateriaal van de groep. Wie de groep persoonlijk wil feliciteren kan terecht op Myspace.

Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • "Wie niet gezien heeft hoe de Finnen van Lordi zaterdagavond op overtuigende wijze Athene (en de rest van Europa inpakten) kan terecht bij Youtube."

  Wie nog eens wil nalezen wat er precies gebeurd is, mag het verslag van Stommeling Jones niet missen.
  Vergeet ook Paul de Leeuw maakt zich belachelijk niet.

  geplaatst op
 • doe even normaal lordi was de beste go to hell

  geplaatst op
 • ik snap niet waarom treble wel kan met een fantasietaaltje wat niet aanslaat, nergens toe leidt en niet catchy is en wat het commentaar is op een paar mannen in een fantasie pak (tjsa, tieten of trollen...) die beetje alice cooper zijn poison hebben gebruikt om een catchy hitje te scoren en anders te zijn dan al die britney spears klonen.

  geplaatst op
 • Schitterend om te zien dat Lordi gewoon met ruime voorsprong gewonnen heeft. En wat Roy zegt klopt natuurlijk: het liedje is catchy, alleen iets harder dan je normaal gewend bent op het songfestival. Die pakken zorgen weer voor extra publiciteit. Het totaalplaatje werkt dus.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.