Lordi!

22 mei 2006, 09:43

Bart van Belle:

Wie niet gezien heeft hoe de Finnen van Lordi zaterdagavond op overtuigende wijze Athene (en de rest van Europa inpakten) kan terecht bij Youtube. Daar vindt u naast het optreden tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival (ingeleid door Terry Wogan), het optreden tijdens de halve finale en de officiële videoclip ook een hoop ander videomateriaal van de groep. Wie de groep persoonlijk wil feliciteren kan terecht op Myspace.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  harm

  doe even normaal lordi was de beste go to hell


  24 mei 2006 om 13:06
  Roy Huiskes – chapter42

  ik snap niet waarom treble wel kan met een fantasietaaltje wat niet aanslaat, nergens toe leidt en niet catchy is en wat het commentaar is op een paar mannen in een fantasie pak (tjsa, tieten of trollen…) die beetje alice cooper zijn poison hebben gebruikt om een catchy hitje te scoren en anders te zijn dan al die britney spears klonen.


  25 mei 2006 om 05:19
  Hardcopy

  Schitterend om te zien dat Lordi gewoon met ruime voorsprong gewonnen heeft. En wat Roy zegt klopt natuurlijk: het liedje is catchy, alleen iets harder dan je normaal gewend bent op het songfestival. Die pakken zorgen weer voor extra publiciteit. Het totaalplaatje werkt dus.


  29 mei 2006 om 05:38

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!