Touchscreen zonder scherm

17 mei 2006, 16:01

In maart liet Erik van Roekel ons de interface van de toekomst zien. Via EverythingUSB kwam ik de M2 tegen. Een heliodisplay die een 30” beeld in de lucht uitzend. Een product met veel inzetmogelijkheden, waaronder interactieve 3D product displays.

Arash Rahmani
Digitaal strateeg bij Rahmani.nl

Als digitaal strateeg help ik organisaties om online meer groei te realiseren. Mijn eerste contact met online marketing was in 1994 toen ik mijn eigen BBS lanceerde en deze door middel van cd’s en andere BBS systemen ging promoten. Tegenwoordig focus ik me op digitaal strategie en informatiebeveiliging vanuit een breder perspectief. Ik geloof dat er één rode draad moet lopen door de offline en online activiteiten. Informatiebeveiliging dient onderdeel van de processen en cultuur te zijn. Helaas gebeurt dit nog steeds niet bij veel bedrijven.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Peter Bonjernoor

  Even off-topic – Apple gaat echt dezelfde richting op als RealPlayer. Als je 1 onderdeel wilt installeren krijg er een hele meuk bij. Als ik iTunes wil, dan download ik dat wel. Als ik Quicktime wil/moet upgraden wil ik dus geen iTunes.

  Twee pluspuntjes – iTunes zorgt niet voor allerlei zaken in je systemtray die voortdurend gaan lopen mekkeren over van alles, en je kunt de losse onderdelen weer de-installeren zonder dat de rest over zijn nek gaat.

  Goed – carry on!


  18 mei 2006 om 06:10
  Johan Huynen

  Hi neoMagic!

  Weet jij of er nog een andere link beschikbaar is? Ik ben erg geïnteresseerd in deze technologie, maar helaas werkt de link op de Japanse site niet (althans op dit moment)

  Thanks!

  Groet,

  Johan


  19 mei 2006 om 06:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!