Touchscreen zonder scherm

Touchscreen zonder scherm
, Rahmani.nl

In maart liet Erik van Roekel ons de interface van de toekomst zien. Via EverythingUSB kwam ik de M2 tegen. Een heliodisplay die een 30” beeld in de lucht uitzend. Een product met veel inzetmogelijkheden, waaronder interactieve 3D product displays.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Even off-topic - Apple gaat echt dezelfde richting op als RealPlayer. Als je 1 onderdeel wilt installeren krijg er een hele meuk bij. Als ik iTunes wil, dan download ik dat wel. Als ik Quicktime wil/moet upgraden wil ik dus geen iTunes.

  Twee pluspuntjes - iTunes zorgt niet voor allerlei zaken in je systemtray die voortdurend gaan lopen mekkeren over van alles, en je kunt de losse onderdelen weer de-installeren zonder dat de rest over zijn nek gaat.

  Goed - carry on!

  geplaatst op
 • Erg gaaf, maar minder spectaculair dan dit: http://www.aist.go.jp/aist_e/latest_research/2006/20060210/20060210.html, waarbij er echt in de lucht wordt geprojecteerd in plaats van op een miniem laagje rook (zoals hier het geval is)... Alleen heeft die Japanse uitvinding nog geen touch-mogelijkheden, maar dat zal niet lang op zich laten wachten!

  @Peter: Dat is wel heel erg off-topic, of niet soms?

  geplaatst op
 • Hi neoMagic!

  Weet jij of er nog een andere link beschikbaar is? Ik ben erg geïnteresseerd in deze technologie, maar helaas werkt de link op de Japanse site niet (althans op dit moment)

  Thanks!

  Groet,
  Johan

  geplaatst op
 • @Johan: Er stond per ongeluk een kommaatje achter de url!
  http://www.aist.go.jp/aist_e/latest_research/2006/20060210/20060210.html

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.