Platform Internetbureaus Nederland (PIBN) wijzigt bestuur

Platform Internetbureaus Nederland (PIBN) wijzigt bestuur

Het in juni 2002 opgerichte Platform Internetbureaus Nederland (PIBN) maakt vandaag bekend dat zij de bezetting van haar bestuur wijzigt. Patrick van Aalst, directeur Macaw, geeft na vier jaar het stokje over aan Oscar van Veen, directeur Mangrove en sinds de oprichting lid van PIBN. Het bestuur wordt verder gevormd door Jann de Waal (Info.nl) en Jurgen Overweg (Evident Interactive), beide initiatiefnemer en betrokken bij de oprichting van het platform.

Het PIBN is een collectief overlegorgaan dat is opgezet voor en door directies van Nederlandse internetbureaus met als belangrijkste doelstelling gezamenlijk zorg te dragen voor een professionele en transparante internetbranche. Periodiek informeel overleg vormt de basis van het netwerk, aangevuld met activiteiten gericht op standaardisering en kennisontwikkeling binnen het vakgebied.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.