Greetz.nl goes USA

Greetz.nl goes USA
,

Greetz.nl goes USAVia een persbericht op Nu.nl las ik dat de Nederlandse online kaarten service Greetz.nl de grote overstap gaat maken naar de Verenigde Staten. Dit doen zij in samenwerking met Hallmark, wereldwijd marktleider in de wenskaartenmarkt. Wat het product Greetz uniek maakt is dat er online een gepersonaliseerde wenskaart kan worden gemaakt, die de volgende dag wordt afgeleverd. Een lokaal drukproces maakt dit op dit moment mogelijk in Nederland en zal ook worden toegepast in Amerika. Greetz.nl werd ondermeer bekend met de JP Balkenende kaartenactie in 2004, waar 10.000 beterschapskaarten werden verstuurd naar de minister-president. Een mooi nederlands initiatief dat hopelijk kans van slagen heeft in Amerika. Alhoewel, met de steun van Hallmark zal dit naar ik verwacht niet een heel groot probleem worden!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Vandaar dat Greetz ook genomineerd is voor de PricewaterhouseCoopers Innovator Award, voor bestaande onderneming die innovatief met ICT zijn geweest. Eén van de vier genomineerden die op het ICT Event zich zullen presenteren aan de jury.

    Op ICTevent.nl staan de concurrenten ook genoemd. Uiteraard is het mogelijk ze op het event in openbare jury sessies hun case te zien presenteren.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.