AdLINK lanceert awards voor Online media man en Online media vrouw van het jaar

15 mei 2006, 06:36

AdLINK Internet Media is initiatiefnemer voor twee nieuwe awards: De Adwards. De uitreiking van deze awards voor Online media man en Online media vrouw van het jaar vindt plaats op 15 juni tijdens LINK in Beachclub Vroeger. LINK is het jaarlijkse event van AdLINK voor de online media branche.

AdLINK wil met De Adwards de toon zetten voor een jaarlijks terugkerende award. AdLINK benadrukt met klem dat de award in de toekomst op geen enkele wijze verbonden hoeft te zijn met AdLINK. De award beoogt een onafhankelijke prijs te zijn, die een toegevoegde waarde is voor de online media markt en in het geheel nog niet bestaat.

Vanaf 16 mei heeft de online branche twee weken de tijd nominaties uit te brengen voor De Adwards (spreek uit: De Edwards). De vijf mannen en vijf vrouwen met de meeste voorkeursstemmen zijn de uiteindelijke genomineerden. Een onafhankelijke vijfkoppige jury kiest de winnaars van de Adwards 2006.

De jury bestaat uit voorzitter Igor Beuker (voorzitter IAB, oprichter en eigenaar LaComunidad), Boris Veldhuijzen van Zanten (voorzitter IPAN, ‘serial entrepeneur’), Jessica Haagmans (COO Sanoma uitgevers), Heleen van Oord (medeoprichter en mede-eigenaar DQ&A) en Armel Mouque (Director MEC:Interaction en lid van Management team Mediaedge:CIA).

Bron: Admanager

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Petra de Boevere

  The Online Woman of the Year…klinkt goed;-) Wat zijn de criteria?


  15 mei 2006 om 08:05
  Dennis

  Is al bekend wie de genomineerden zijn? Of is er al een website voor de Adwards. Leuke woordspeling trouwens 😉


  15 mei 2006 om 10:53
  media

  Vreemd dat ik op de site van AdLINK nog niets kan vinden; ook de andere publicaties (zoals Adformatie en TvM) geven geen aanvullende informatie tov Admanager. Is er iemand van AdLink in de zaal?


  15 mei 2006 om 14:37
  Bas Seelen

  er is iemand van AdLINK in de zaal… 😉 Helaas is de link die in het persbericht wordt genoemd niet overal overgenomen

  Op http://www.adward.nl kan je nomineren, de jury gaat dan met alle nominaties met elkaar in conclaaf.

  ik reken op een hoop nominaties, zullen ook vast wel wat vaste bezoekers van hier bij zitten…

  chrs

  Bas Seelen.


  16 mei 2006 om 05:27

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!