Tachtig procent Nederlanders viert Moederdag

Tachtig procent Nederlanders viert Moederdag

moederdagRuim tachtig procent van de Nederlanders viert vandaag Moederdag. Daarvan koopt negentig procent een cadeau voor zijn of haar moeder. Een bloemetje is het meest populaire geschenk. Online moederdagcadeaus kopen is nog niet echt ingeburgerd. Dat blijkt uit een onderzoek van prijs- en vergelijkingssite Kieskeurig. Slechts negen procent van de deelnemers aan het onderzoek koopt een cadeau via internet. Het overgrote deel rekent de bos bloemen, het parfum of badschuim gewoon af bij de kassa in de winkel. Moederdag is overigens (hoe kan het ook anders) een Amerikaanse uitvinding.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Ik geniet er wel van;-)

    geplaatst op
  • Mijn moeder blijkbaar ook. Onbijtje op bed viel in goede aarde. Vind het nog altijd een extreem commercieel feest en ga dan ook echt geen kadootje kopen voor m'n ma, beetje extra aandacht is wel leuk... dat verdient ze opzich wel ;).

    Jochem

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.