• Mobile
  wordt gesponsord door

Tekst iPod vertraagd

Tekst iPod vertraagd
,

Het was een teleurstelling vorige maand toen iRex Technologies bekend maakte dat de verkoop van de iLiad, de digitaal papier reader van de Philips spin-off, via de webshop was uitgesteld. De iLiad is een iPod voor tekstproducten zoals kranten en boeken. David Rothman van het Teleread blog wist te melden dat er e-commerce problemen in de webshop waren en dat er nog meer software goodies zouden worden toegevoegd. Als lanceringsdatum werd 10 mei aangegeven, maar ook die datum is helaas niet gehaald.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Jak, wat is hier nu zo bijzonder aan voor een posting. Een lancering die niet gehaald is? Mis ik iets?

  geplaatst op
 • Beste Erik, dit is geen normale product lancering van weer een e-bbokachtig product, maar een eerste produkt met digitaal papier, een innovatie op display gebied. Met name voor kranten is de lancering een belangrijke event. De lancering blijkt dan te hangen op een e-commerce probleem in de webshop, althans zo lijkt het. Behalve de eerste datum is de tweede onofficiele datum ook niet gehaald.

  geplaatst op
 • Inderdaad een innovatieve lancering, vandaar dat we er eind 2005 ook aandacht aan hebben besteed!

  geplaatst op
 • De innovatie is mij bekend, naast De Tijd loopt er bij NYT ook een proef. Overigens was in 2002 de Rabobank in Belgie hier al mee bezig samen met i-merge.net.

  Voor de diegene die meer willen weten over de proef die momenteel in Belgie loopt, is er een presentatie van een persconfertentie (ppt) beschikbaar inclusief e-paper manual (pdf).

  Maar dan nog verbaas ik mij er niet over dat dit soort innovaties uitlopen ;-)

  geplaatst op
 • De genoemde 10 mei sloeg op "using our website for communication".

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.