Strawberries hoofdsponsor van IAA Nederland

Strawberries hoofdsponsor van IAA Nederland

Internetbureau Strawberries wordt per direct hoofdsponsor van de International Advertising Association / Dutch Chapter (IAA Nederland). Strawberries en IAA Nederland geven een inhoudelijke invulling aan deze samenwerking. Zo gaat Strawberries een rol spelen bij het online concept en look & feel voor een nieuwe IAA-site. Daarnaast zal Strawberries op allerlei manieren haar kennis op het snijvlak van communicatie en techniek delen met het IAA-netwerk.

Thomas Thiadens, voorzitter van IAA Nederland over deze samenwerking: “De grote rol van internet is niet meer weg te denken uit de reclamebranche. We zijn daarom ook trots dat we een toonaangevend internetbureau als Strawberries als hoofdsponsor kunnen toevoegen. Op deze manier blijft onze kennis op het gebied van internetcommunicatie gewaarborgd. Strawberries kan meepraten op het gebied van zowel communicatie als techniek en kan daardoor een belangrijke schakel zijn binnen ‘de reclamewereld’.

(Bron: Persbericht)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.