Strawberries hoofdsponsor van IAA Nederland

11 mei 2006, 11:05

Internetbureau Strawberries wordt per direct hoofdsponsor van de International Advertising Association / Dutch Chapter (IAA Nederland). Strawberries en IAA Nederland geven een inhoudelijke invulling aan deze samenwerking. Zo gaat Strawberries een rol spelen bij het online concept en look & feel voor een nieuwe IAA-site. Daarnaast zal Strawberries op allerlei manieren haar kennis op het snijvlak van communicatie en techniek delen met het IAA-netwerk.

Thomas Thiadens, voorzitter van IAA Nederland over deze samenwerking: “De grote rol van internet is niet meer weg te denken uit de reclamebranche. We zijn daarom ook trots dat we een toonaangevend internetbureau als Strawberries als hoofdsponsor kunnen toevoegen. Op deze manier blijft onze kennis op het gebied van internetcommunicatie gewaarborgd. Strawberries kan meepraten op het gebied van zowel communicatie als techniek en kan daardoor een belangrijke schakel zijn binnen ‘de reclamewereld’.

(Bron: Persbericht)

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!