Symantec lanceert Phished-site

Symantec lanceert Phished-site

In een poging de gevaren van Phishing duidelijk te maken èn natuurlijk producten te verkopen, heeft Symantec de minisite Safetytown.com geopend. Het geheel is opgezet rondom een bioscoop waar de film ‘Phished’ draait. De film laat zien wat er zoal kan gebeuren als iemand je creditcard gegevens weet te bemachtigen. Gedurende de film kan de gebruiker wat zijstapjes maken, maar uiteindelijk kom je altijd op hetzelfde punt uit. Deel 1 staat nu dus online, deel 2 wordt volgende week vertoond, maar of het geheel voldoende is om herhalingsbezoeken te genereren betwijfel ik.

Bron: Adjab


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik lees net in de Telegraaf dat internetklanten van de Postbank niet meer reageren op de verdachte e-mail die vraagt om hun gebruikersgegevens, wachtwoorden en codes. Althans, tot die slotsom komt directeur Ron van Kemenade anderhalve week na de recentste poging om de gebruikers van MijnPostbank.nl te benadelen.

    Ben benieuwd naar het effect op normale emails van de Postbank. Betekent dit het einde van emailmarketing voor de Postbank (en andere banken) of lezen/openenen klanten deze nog wel?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.