• Mobile
  wordt gesponsord door

Vacaturesite MegaJobs start online tv-zendingen

Vacaturesite MegaJobs start online tv-zendingen

Vacaturesite MegaJobs start online tv-zendingenVacaturesite MegaJobs lanceert vandaag, in samenwerking met tv-productiebedrijf ASTC, een nieuwe ‘tv-zender’: MegaJobsTV. Met een eerste proefuitzending introduceert dit themakanaal rond werk, loopbaan en opleiding zich bij het Nederlandse publiek.

MegaJobsTV geeft aandacht aan werk- en ontplooiingsmogelijkheden voor de moderne werknemer, van jong tot oud. Aandacht voor uitzendwerk en vast werk in branches en beroepsgroepen, naar regio en scholing, en dit met oog voor de mogelijkheden je hierin door opleiding verder te ontwikkelen. Op de website www.megajobs.tv zijn de proefuitzendingen te volgen, terwijl men verwacht binnenkort ook via de grote kabelmaatschappijen te ontvangen te zijn, en mogelijk vanaf juli per satelliet.

De presentatie is in handen van Valérie van Unen (o.a. AT5, Novum, etc.), terwijl gedurende de uitzendingen de kijkers doorlopend geïnformeerd worden over nieuw verschijnende vacatures via de onderin beeld lopende ‘tickertape’. Hiervoor werkt MegaJobsTV samen met MegaJobs.nl, Nederlands ‘grootste’ vacaturesite met rond 75.000 vacatures online.

De opzet van de proefuitzendingen is nu nog volledig op Nederland gericht, maar momenteel zijn besprekingen in een vergevorderd stadium met mogelijke samenwerkingspartners voor MegaJobsTV in België, alwaar voor de toegang tot het vacature-aanbod geput kan worden uit MegaJobs.be, de grootste jobsite in België. De intentie is nadrukkelijk om MegaJobsTV ook een rol te laten spelen in het bevorderen van internationale mobiliteit als loopbaanstap, te beginnen binnen het Nederlandse taalgebied.

Het gaat hard nu met al die nieuwe online tv-zenders!

Bron:
Persbericht


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Tijdens een gastcollege op de HVA vertelde Joris van Heukelom (BNN) dat dit in Duitsland al een tijdje bestaat. Het schijnt daar erg goed te gaan met het uitzenden van online lessen in bijv.: het schrijven van een solicitatie brief e.d. En daarnaast zijn werkelozen een blijvend iets.

  geplaatst op
 • Een initatief als dit is heus niet alleen gericht op "werkelozen" Coen. 1/4 van de niet werklozen oriënteert zich op de arbeidsmarkt en staat open voor een nieuwe uitdaging.

  geplaatst op
 • Klopt het iniatief is gericht op werkzoekenden in het algemeen, dat kunnen werklozen zijn echter ook mensen die van werk willen wisselen.
  Tevens belangrijk voor bedrijven die wel eens hun bedrijf willen tonen in alle facetten

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.