The Hanso Foundation: Lost gaat online verder en verder

The Hanso Foundation: Lost gaat online verder en verder
,

In mijn huis kijken we series alleen nog via de bittorrent (& dan op de beamer) en zo volgen we een uitzendschema dat wat voor ligt op Nederland. Afgelopen woensdag werd het startschot gegeven voor de ‘Lost Experience’. Tijdens de reclameblokken in de UK werd een commercial uitgezonden: The Hanso Foundation, reaching out to a better tomorrow. Discover the experience for yourself. Call 877-HANSORG.

De reacties bleken ook voor de bedenkers overweldigend:
“We were blown away,” said Steve McPherson, ABC’s president of prime-time entertainment. “It opened in Europe first and the lines just absolutely exploded, shut down several times, with a huge portion of the callers calling from the United States. In hindsight, you would want more and more and more [lines]. But we had a lot. We anticipated a good response, but this response has been overwhelming.”

De Lost Experience is een alternative-reality game gebaseerd op de show. Via verschillende blogs kunnen we ook in Nederland al meespelen, naar de commercial kijken en naar de telefoonboodschappen van de Hanso Foundation luisteren.
http://thelostexperienceclues.blogspot.com
http://www.thelostexperience.com
http://community.livejournal.com/castaways/
http://www.lost-tv.com

Op de officiele ABC site is het stil, maar wikipedia is helemaal bij.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 15 reacties op dit artikel

 • Ik volg ook al heel wat series via Torrents, heel erg prima. Maar ik krijg het niet helemaal mee, is dit de moderne versie van de stichting die achter de bunker en het eten zit in LOST en is daar nu een spin-off van gemaakt of iets anders.
  Ik kan het niet echt vinden.

  geplaatst op
 • "In mijn huis kijken we series alleen nog via de bittorrent... Tijdens de reclameblokken trok een commercial de aandacht"
  Uhm.. Commercials via Bittorrent?

  Offtopic: WTF is er aan de hand met Michael? Is ie gebrainwashed om Henry te bevrijden?

  geplaatst op
 • @ Zesser, Neen de commercial inderdaad niet via de bittorrent. Ik ben zo sneu dat ik ook online nog even ga kijken wat er voor een nieuws is :(

  Offtopic: Walt voor Henry?

  geplaatst op
 • lekkere spoilers ;) en het kijken van series via bittorrent is ook diefstal. volgens brein :)

  geplaatst op
 • Laat ik mijn slechte geweten nou steeds in slaap sussen met de gedachte dat ik nog steeds voor mijn kabel-tv-abonnement betaal & daar Lost (alleen later) wordt uitgezonden. Draag ik mijn steentje bij, toch ;-)

  geplaatst op
 • hehehe, als je de reclames niet wegzapt ;) overigens zou ik als de kabelmaatschappijen was zulke serieus dus Pay per view aanbieden. Vooral de HBO series doen het goed en dan hoef je niet zelf de DVD's te kopen of koop je juist de DVD's omdat het goedkoper is.

  geplaatst op
 • @Roy: klopt, als ze daar nou eens mee waren begonnen ten tijde van Napster! Maar nee, eerst moet alles de illegaliteit in voordat die logge organisaties doorhebben wat de klant wil.

  @ant: offtopic: met als randvoorwaarde zelfmoord???

  geplaatst op
 • Jeetje...weer een hele community en bulk raadsels die ik nu moet gaan volgen. Erg goede zet van ABC. Ben benieuwd wat voor gevolgen het weer voor de serie gaat hebben. Want het is wel erg opvallend dat in de laatste afleveringen (via Bittorrent) erg veel prangende vragen van lezers ineens werden verduidelijkt

  Offtopic: Het was geen zelfmoord, hij schoot in zijn arm. Maar talking 'bout a plot-twist!!!

  geplaatst op
 • Zodat het leek dan Henry het heeft gedaan.

  geplaatst op
 • ahem... zonder teveel willen spoilen: ik mis dé site waarop werkelijk alles over Lost terug te vinden is: op http://www.lostpedia.com een heuze wiki met alle ins & outs. Voor het geval jullie die nog niet kenden :)

  geplaatst op
 • Series binnen halen via torrents gaat de laatste tijd moeilijker heb ik de indruk. Heel vaak zijn er fake-afleveringen bij de 'oogst' of de download stopt op 75% om niet meer te kunnen starten.
  Kost veel tijd en ergernis. Nu series zoals Lost ook zo'n hele 'experience' erbij hebben, is het des te leuker om helemaal bij te zijn. Lost koop ik tegenwoordig in de iTunes Music Store - heb je wel een account in de VS voor nodig, best een gedoe.

  geplaatst op
 • Even offtopic.. via usenet haal ik de series gewoon op volle snelheid binnen. Voor €7,50 heb je al een payserver.

  geplaatst op
 • @Jopie: gratis kan je ze ook op voldoende snelheid binnenhalen ;-)

  geplaatst op
 • inderdaad torrents zijn niet meer zo snel als een maand geleden
  ben terug aan het downloaden geslagen via mIRC de laatste twee 223 en 224 kwamen gemiddeld tegen 120kb/sec binnen

  geplaatst op
 • Some people can’t get know how to detect the thesis project related to this good post. So, we will recommend your superior information. And some of them will search for the dissertation.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.