2004: The Year in Boobies

2004: The Year in Boobies

2004: The Year in Boobies“I’m gonna have you naked by the end of this song”, zingt Justin Timberlake tijdens een optreden met Janet Jackson in de pauze van de Super Bowl. Een fractie van een seconde later voegt Justin de daad bij het woord en trekt hij aan de leren top van Janet en Nipple-gate is geboren (bron: kennisnet).

Ontblote borsten hebben dit jaar een grote rol gespeeld in de media (en niet in de laatste plaats op internet) met voor ons Nederlanders als ultieme hoogtepunt Dutch Boobgate. Het aantal nipple slips tussen Janet en Georgina was (bijna) niet bij te houden. Ben benieuwd of Jaggle nog komt met een Nederlands overzichtje (hint :-).


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Hehe. Ik zal er eens over nadenken, echter weinig Nederlandse blote borstjes dit jaar. Alleen Georgina Verbaan met een klein relletje. En haar melkuiers ben ik eigenlijk een beetje beu. Boeoeeo

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.