200.000 gepersonaliseerde berichten per uur

29 januari 2003, 23:17

E-Village te Amersfoort, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van online marketing oplossingen, heeft een applicatie ontwikkeld en uitgetest waarmee via e-mail en/of sms meer dan 200.000 gepersonaliseerde berichten per uur verstuurd kunnen worden.

E-Village heeft daarmee afgerekend met de ineffici?nte en ineffectieve traditionele wijze van communicatie. Dit doordat de boodschap tevens individueel afgestemd wordt op de kenmerken die de ontvanger te kennen heeft gegeven. Hierdoor wordt het echt mogelijk de klantrelaties op een goede en juiste wijze te managen.

Het traditionele bombarderen door aanbieders wijkt namelijk voor een dialoog tussen aanbieders en afnemers. Deze gespecialiseerde e-marketing applicatie, E-Messenger, betekent daarom een belangrijke en historische doorbraak in een nieuwe noodzakelijke marketing en communicatie werkwijze.

Bron:

http://www.persberichten.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!