10.000 gebruikers Extranet Amev

10.000 gebruikers Extranet Amev

Ongeveer 10.000 personen, werkzaam bij 3.300 intermediairkantoren, gebruiken inmiddels het extranet Cockpit van Amev.

In juni vonden er 70.000 gebruikerssessies plaats, omgerekend 3.500 bezoekers per werkdag. Het aantal aanvragen bedroeg 9.600 (leven, schade, bancair) en het aantal mutaties 6.000 (leven en schade). Die cijfers verstrekt Amev in het persbericht waarin verschillende uitbreidingen van Cockpit worden aangekondigd. Zo zijn nu ook de uitvaartverzekeringen van Amev Ardanta in Cockpit opgenomen en is het klantdossier vernieuwd. Dankzij het laatste beschikt de tussenpersoon nu vanuit ??n centraal punt over al zijn klantgegevens. Verder kunnen Amev-relaties nu ook voor hun marketingacties op Cockpit terecht.

Bron:
http://www.nijgh.nl/assudoc/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Amev heeft deze week ook de nieuwe internetsite www.amev.nl gelanceerd. De nieuwe homepage maakt de bezoeker direct duidelijk dat verzekeringsproducten het beste bij het intermediair gekocht kunnen worden. Om dit te stimuleren heeft Amev onder meer een adviseurmodule geplaatst op de site. Hiermee kan de bezoeker een adviseur vinden die bij hem past. Verder kan de bezoeker aangeven op welk tijdstip hij waar wil afspreken en om welk product het gaat. Verder vallen op de site aan te treffen diverse rekenmodules en zoekmachines.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.