Zo word je in in één dag systematisch innovatiever en creatiever #spon

'We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them'

Zo word je in in één dag systematisch innovatiever en creatiever #spon

De organisatie staat voor een uitdaging. Het is een behoorlijke kluif en dan wordt aan jou als marketeer gevraagd om met een oplossing te komen. Maar hoe pak je dat dan aan? Als je oplossingen en ideevorming creatiever en tegelijkertijd gestructureerd wil aanpakken als individu of als team dan is daar inzicht voor nodig. Inzicht in hoe ons brein werkt, en hoe het ons vaak voor de gek houdt. Dit in combinatie met een heldere gestructureerde methode om innovatiever en creatiever te worden als marketeer en/of manager.

Tijdens de Vaardigheidstraining: Systematisch Denkpatronen Doorbreken krijg je het ‘basisgereedschap’ om het verschil in de organisatie en de markt te kunnen maken. Je gaat aan de slag met een methode die toepasbaar is bij het ontwikkelen van o.a. nieuwe producten en concepten, het ontdekken van nieuwe markten, het realiseren van klantfocus, het doorvoeren van procesverbeteringen, het oplossen van (samenwerkings)vraagstukken, het in kaart brengen van marketingacties en alles waar patroon doorbrekend denken het verschil bij kan en moet maken.

Schrijf je nu in


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.