Ze komen er weer aan: de Marketingfacts Updates

23 januari 2014, 11:59

Schrijf je nu in voor 14 middagen vol inzichten, tips en inspiratie!

Vorig jaar hebben we vanuit Marketingfacts, in samenwerking met Storm Academy en NIMA, een nieuw programma gelanceerd: de Marketingfacts Updates. In deze serie van 14 masterclasses werden de deelnemers door mede-marketeers uit de praktijk geüpdatet over alle aspecten van online marketing, zoals online advertising, zoekmachinemarketing, e-commerce, socialmediamarketing, customer service en usability & design. En omdat het zowel ons als de deelnemers goed beviel, doen we het dit jaar weer dunnetjes over! Doe je mee?

Verhalen uit de praktijk

Wij merken bij veel marketeers dat ze moeite hebben de mogelijkheden van de digitalisering te overzien. Vanuit ons blog alhier proberen we jullie natuurlijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, maar soms heb je behoefte aan wat meer. Meer verdieping, meer cases.

Daarom zijn we vorig jaar gestart met de Marketingfacts Updates. In 14 masterclasses word je helemaal bijgepraat over de relevante ontwikkelingen op het vakgebied én krijg je cases te horen van marketeers uit de praktijk. Vorig jaar kwamen er cases voorbij van ING, NS, Vodafone, Sanoma, ANWB, Bol.com, Ziggo, Marktplaats, OHRA, TMG, Deli XL en Adidas. Maar ook van kleinere partijen als Willem&Drees, Sportdirect.com, Agradi.nl en Ace & Tate.

Hoor hier enkele ervaringen van de deelnemers van vorig jaar.

Editie 2014

Op 6 mei gaan we van start met de 2014-editie van de Marketingfacts Updates. En ook dit jaar hebben we weer mooie verhalen, nuttige tips en waardevolle inzichten van de beste cases en experts. Wil je die niet missen? Schrijf je dan nu in!

Voor jou?

De sessies zijn speciaal bedoeld voor (online) marketingprofessionals die graag op de hoogte blijven en de diepte in gaan. Kortom: voor marketeers die bij willen blijven om vooruit te komen. En wie wil dat nou niet?

Wat krijg je?

De kosten voor het programma bedragen slechts €1.745,00 (excl. BTW) voor 14 masterclasses van een dagdeel elk – nog geen €125 per masterclass dus!

Voor dat bedrag krijg je:

  • 14 dagdelen waarmee je een jaar lang op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in digitale marketing
  • twee inspirerende bedrijfsbezoeken
  • enthousiaste, nuchtere sprekers met bewezen kennis en ervaring in het vakgebied
  • toegang tot het Marketingfacts Updates-platform
  • bij voldoende aanwezigheid ontvang je een NIMA-certificaat
  • NIMA Senior Marketing Professionals ontvangen 30 PE-punten

Meer informatie

Wil je meer weten of je gelijk inschrijven? Dat kan via marketingfactsupdates.nl.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!