Yahoo! opent user interface blog

16 februari 2006, 20:00

Yahoo opent user interface blogYahoo! heeft een Yahoo! User Interface Blog geopend en tevens de Yahoo! User Interface Library en de Yahoo! Design Pattern Library online gezet.

De User Interface Library is een set van Javascript utilities en widgets waarmee je het maximale uit de browsers van vandaag kunt halen. In de Design Pattern Library wordt er nauwkeurig beschreven voor welke specifieke doeleinden bijvoorbeeld breadcrumbs, navigatietabs of drag and drop modules gebruikt mogen worden. Elke design pattern heeft een eigen posting op het User Interface Blog teneinde discussie te kunnen voeren met UI experts.

De zaken die in beide libraries worden aangeboden worden op dit moment ook door Yahoo! online gebruikt. Erg goed initiatief van Yahoo!

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!