Winkelen in de online DE Geschenkenwinkel

Winkelen in de online DE Geschenkenwinkel

De website van de Douwe Egberts Geschenkenwinkel is compleet vernieuwd. Nieuw is de introductie van digitale Douwe Egberts waardepunten. De waardepunten van de verpakkingen van Douwe Egberts koffie en Pickwick thee, worden omgezet in een digitaal tegoed en zijn direct en 24 uur per dag te besteden in de online DE Geschenkenwinkel.

Het Douwe Egberts Geschenkensysteem ging in 1924 van start en is het oudste nog actieve spaarsysteem van Nederland. Nu, bijna 80 jaar later, is het nog heel populair, 7 van de 10 Nederlandse huishoudens sparen de waardepunten en bijna 80 procent van alle waardepunten komt terug bij Douwe Egberts. Enkele geschenkentoppers zijn de verzilverde theelepeltjes, het DE koffiezetapparaat en het Senseo koffiezetsysteem, het DE-servies, de meeneemmok en de Jan des Bouvrie theeglazen.

Realisatie van geschenkenwinkel.nl komt voor rekening van Amercom in Amersfoort.

Bron:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • dit is vreselijke scam jij bent dom, en gek gestoorde piepje.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.