Win een eigen weblog op Libelle.nl

Win een eigen weblog op Libelle.nl
, Upstream
@marcoderksen

Win een eigen weblog op Libelle.nlIn Libelle 37 (met dank aan Hans-Peter) legt internetjournalist Marie-Claire v.d. Berg de Libelle-lezers uit wat webloggen nu precies is. Volgens het artikel Heeft u al een weblog? beginnen steeds meer vrouwen een weblog als uitlaatklep voor hun dagelijkse overpeinzingen of om hun gedachten te ordenen.

Het tijdschrift heeft er (in samenwerking met web-log.nl) zelfs een weblogwedstrijd aan gekoppeld waarbij de hoofdprijs een eigen weblog op Libelle.nl is. Da’s inderdaad ook een manier om webloggers aan je te binden ;-)

Iemand enig idee hoe de weblogwedstrijd van de Viva is afgelopen?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Iemand enig idee hoe de weblogwedstrijd van de Viva is afgelopen?

    De webstrijd bij Viva was een groot succes. De vijf genomineerde meiden hebben een maand lang enthousiast hun weblog bijgehouden. Er is 12.600 keer gestemd. Heske heeft de webstrijd gewonnen. Inmiddels heeft zij alweer bijna 5 maanden een vaste column op Viva.nl.

    geplaatst op
  • Dank voor de update Sanne!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.