Wie wil spreken over ‘Driving Traffic’ in Denemarken?

Wie wil spreken over ‘Driving Traffic’ in Denemarken?
,

Ik werd benaderd met de vraag om te spreken over ‘Driving Traffic’ op de Berlingske’s internal digital conference. Maar, ik weet zeker dat er tussen de Marketingfacts bezoekers meer gespecialiseerde experts te vinden zijn op dit gebied. Vandaar bij deze namens Marco en mijzelf een oproep aan alle ‘Marketingfacts bezoekers’. Denk jij de Denen wat te kunnen bijbrengen over ‘Driving Traffic’; online marketing en omgaan met de statistieken die je tot je beschikking hebt bij internet marketing? Dan is dit misschien wel een leuk uitje.

Berlingske Officin is de grootste ‘News Paper Group’ in Denemarken, met een brede portfolio van (digitale) merken en producten. In Nederland zijn we wat verder op het gebied van online marketing en de Denen vinden het dus erg interessant om juist vanuit hier een spreker uit te nodigen.

De conferentie vindt plaats op woensdag 17 mei en donderdag 18 mei. De workshop ‘Driving Traffic’ zal plaatsvinden op de woensdagochtend bij Berlingske Officin, in Kopenhagen - Denemarken. De conferentie wordt georganiseerd voor werknemers van het bedrijf, waaronder: Executives, Sales Managers, Editors, Business Developers en andere managers van Digitale merken. Naast marketing wordt tijdens de conferentie ook aandacht besteed aan online sales en contentmanagement / redactie.

Ik heb beloofd ‘ns rond te vragen en op deze weinig traditionele manier doe ik dat dus bij deze. Heb je interesse? Laat me dat dan weten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Is dit een betaalde presentatie (o.a. reiskosten) Lianne?

  geplaatst op
 • Het lijkt mij dat die betaling onderhandelbaar is. Aangezien ik nog geen concreet aanbod heb heb ik hier verder geen informatie over. Maar, ja, ik ga er wel vanuit.

  geplaatst op
 • Hmmm, jammer dat het op zo'n korte termijn is anders had ik wel interesse gehad in een betaalde trip naar Denemarken.

  geplaatst op
 • Blijkbaar is het voor meer marketingfacters te korte termijn Marco, want ik heb nog geen enkele echte reactie binnen. Dat verbaast me eigenlijk wel!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.